Het is Fermenteerde Garnalenpaste die voornamelijk wordt gebruikt als een voedseladditief voor mensen. Het levert een diepe, zoute smaak en aroma, functionerend als smaakgever en natuurlijke eetlustopwekker.Gedurende vele jaren hebben ervaren en deskundige vissers dit product met groot succes gebruikt door het toe te voegen aan allerlei vormen van aas.Gebruiksadvies: Uitstekend geraspt in partikels, methode-, spod- of stickmixen met behulp van een fijne kaasrasp, tot 75g/kg droge mix. In boilie-mixen worden de beste resultaten bereikt door de geraspte belachan toe te voegen aan het vloeibare ei en dit 10-15 minuten te laten staan voor het mengen/rollen.
Dichte, 250g, Oxo-blokachtige blok garnalenpaste
Dit is een voedselveilig product uit Maleisië
Zeer sterke, zoute natuurlijke smaak van schaaldieren
Prikkelende, hartige geur van gefermenteerde garnalen
Extreem oplosbaar, ideaal voor het hele jaar door gebruik
Zeer aantrekkelijk voor de meeste witvis, 100% natuurlijk
Rijk aan eiwitten, zouten en van nature voorkomende boterzuur
Uitstekend als paste en om rond haakaas en lood te vormen
Geweldig voor het boosten van boilies, partikels, spod- en zakmengsels
Het is Fermenteerde Garnalenpaste die voornamelijk wordt gebruikt als een voedseladditief voor mensen. Het levert een diepe, zoute smaak en aroma, functionerend als smaakgever en natuurlijke eetlustopwekker.Gedurende vele jaren hebben ervaren en deskundige vissers dit product met groot succes gebruikt door het toe te voegen aan allerlei vormen van aas.Gebruiksadvies: Uitstekend geraspt in partikels, methode-, spod- of stickmixen met behulp van een fijne kaasrasp, tot 75g/kg droge mix. In boilie-mixen worden de beste resultaten bereikt door de geraspte belachan toe te voegen aan het vloeibare ei en dit 10-15 minuten te laten staan voor het mengen/rollen.