Onze Flash Glue Pineapple Butyric is een geconcentreerd additief in gelvorm. Het heeft een zoete en bittere smaak en bevat een fluorescerende kleurstof. Het additief stimuleert de eetlust van de vis. De bedoeling van de Flash Glue Pineapple Butyric is om een attractieve zone te creëren op en rondom de methodfeeder, zowel visueel als op vlak van geur en smaak. Bij het openen van het flesje komt een sterke ananasgeur je tegemoet, een smaak die zich reeds lang heeft bewezen in de wereld van het karpervissen. Het kleverige additief bevat veel suiker en ook boterzuur. Boterzuur komt van nature voor in ranzige boter en heeft een enorme aantrekkingskracht op karpers. Met dit additief maak je de pellets of het voer op je method extra aantrekkelijk. Onze Flash Glue Pineapple Butyric is zwaarder dan water, zodat het moeiteloos met je method afzinkt naar de bodem om daar de vis naar je haakaas te leiden. Je kan de Flash Glue Pineapple Butyric het hele jaar door gebruiken, maar het product komt het best tot zijn recht vanaf de lente tot aan de herfst.
Onze Flash Glue Pineapple Butyric is een geconcentreerd additief in gelvorm. Het heeft een zoete en bittere smaak en bevat een fluorescerende kleurstof. Het additief stimuleert de eetlust van de vis. De bedoeling van de Flash Glue Pineapple Butyric is om een attractieve zone te creëren op en rondom de methodfeeder, zowel visueel als op vlak van geur en smaak. Bij het openen van het flesje komt een sterke ananasgeur je tegemoet, een smaak die zich reeds lang heeft bewezen in de wereld van het karpervissen. Het kleverige additief bevat veel suiker en ook boterzuur. Boterzuur komt van nature voor in ranzige boter en heeft een enorme aantrekkingskracht op karpers. Met dit additief maak je de pellets of het voer op je method extra aantrekkelijk. Onze Flash Glue Pineapple Butyric is zwaarder dan water, zodat het moeiteloos met je method afzinkt naar de bodem om daar de vis naar je haakaas te leiden. Je kan de Flash Glue Pineapple Butyric het hele jaar door gebruiken, maar het product komt het best tot zijn recht vanaf de lente tot aan de herfst.